Welkom bij v. Marjan's meute

26-8-2021  Week 7 van het C-Nest van Miloe en Kay....  Klik hier.....

Welkom bij v. Marjan's meute
Nieuws
Info over mezelf
Honden
C-Nest 2021
Pups

 

Welkom op mijn website!

Mijn eerste Oudduitse Herder Puck in de zomer van 2002

 

Hallo, mijn naam is Marjan Regtuit.

Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met mijn Oudduitse herdershonden. De teefjes waar mee gefokt wordt zijn Meijske, Miloe en Jackie. De reuen zijn Blake, Nosum en Ringo.

De reuen zijn mede eigendom van mijn collega-fokker en vriendin Karin Tetteroo van kennel van de Victory in Hasselbrock (Dld). Blake woont in de roedel bij Karin. Nosum en Ringo wonen in mijn meute, in Scharwoude. Jackie woont bij Napasha & Hubert en mag haar nestje bij mij in de meute krijgen.

De Oudduitse Herdershond is een ruig behaarde herdershond met ondervacht, die gefokt wordt op zijn rechte, niet aflopende rug. Hij straalt kracht en verstand uit, is sterk, zowel qua lichaam als karakter. Hij is rustig van aard, waaks en erg aanhankelijk voor de familie.

De Oudduitse herdershond is een werkhond, Hij is leergierig en wil graag voor zijn baas werken. Dit kan zijn een gehoorzaamheidscursus, speurwerk een behendigheidscursus, of het halen van de bal.

De Oudduitse herdershond vraagt om een baas die hem consequent en met zachte hand opvoedt en die tijd voor hem heeft.

De Oudduitse herdershond kan goed omgaan met andere dieren en kinderen. Dit gaat niet vanzelf, de hond moet het leren door opvoeding en socialisatie. Mijn advies is om een kind en hond nooit zonder volwassen toezicht alleen te laten.

Welkom bij v. Marjan's meute | Nieuws | Info over mezelf | Honden | C-Nest 2021 | Pups

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 26 augustus 2021