S-Nest Week 5-8

 

Omhoog
S-Nest Week 1-4
S-Nest Week 5-8

 

 

21 maart 2020

Opeens hebben de kleine pupjes het uiterlijk van speelgoed hondjes. Hun tandjes zijn scherpe naaldjes en bij Miloe mogen ze niet meer drinken. Ze proberen het nog wel, maar worden dan door haar tegengehouden. De pups krijgen meerdere keren op een dag kvv en hebben een bak met water. Het is droog weer, soms zelfs met zon, al is de wind nog wel koud. De pups gaan meerdere keren per dag op het pupveld en vinden het fantastisch.

   

   

   

   

   

 

De portretfoto's met 5 weken

 

Sara - Zo, zwarte teef

 

Siebe - Bowie, zwartbruine reu

 

28 maart 2020

Iedere morgen word ik door Bowie en Zo luidkeels begroet. Joehoe, mogen we naar buiten toe! Hoe de pupren er dan uitziet is elke keer een verassing. De tweeling heeft als hobby om in de nacht de ren opnieuw in te richten. We boffen met het weer en de pups zijn de hele dag buiten. In verband met het corona virus is het bezoek minimaal. Miloe daagt haar pups graag uit voor een spelletje. In het begin krijgen ze het speeltje niet, pas wanneer Miloe het goed vindt.

   

   

       

   

 

8 april 2020

Een latere en ook de laatste update over de tweeling Bowie en Zo. Ze vermaken zich nog prima op het pupveld. De schommel en glijbaan is niet alleen leuk om erop te klimmen, maar ook om eronder te keten. Ze zijn met de auto naar de dierenarts geweest. Gelukkig konden we daar gewoon komen in deze corona tijd. De pups zijn nagekeken, hebben een chip gekregen en er is een titeronderzoek gedaan. Thuis gekomen kregen ze eten en was het uitrust tijd. Bij regenachtig weer vermaken de pups zich op het terras of in de serre. De laatste dagen is het een genot om in de tuin bezig te zijn en de pups helpen daar goed bij. Nog een paar dagen genieten en dan gaan Bowie en Zo het nest verlaten. 

   

   

   

   

   

 

 

De portretfoto's

 

Sara - Zo, zwarte teef

 

Siebe - Bowie, zwartbruine reu

 

   
   
   
 
 
 
   
   
   
   
 
 

S-Nest Week 1-4 | S-Nest Week 5-8