R-Nest Week 5-8

 

Omhoog
R-Nest Week 1-4
R-Nest Week 5-8

 

 

Woensdag 17 april 2019

De pups veranderen snel, het lijken opeens echte hondjes te worden. Tot maandag was het pupverblijf alleen nog in de serre en toen werd het mooi weer. De puppen konden naar buiten en genieten daar volop van. Miloe is de meeste tijd bij haar kroost aanwezig en houdt van dichtbij of van een afstand, de pups nauwlettend in de gaten. Wanneer de spelletjes van de pups onderling te baldadig gaan, dan grijpt ze in. Het eten (KVV) gaat erin als zoete koek en daarna wordt de schaal nog een keer helemaal uitgelikt. De tweede bezoekronde voor de pups is al begonnen, de nestperiode vliegt voorbij.

   

   

   

       

 

 

De portretfoto's

 

Roos, zwartbruine teef

 

Riska, zwarte teef

 

Reanna, zwartbuine teef

 

Rintin, zwarte reu

 

Rory, zwartbruine reu

 

 

Woensdag 24 april 2019

De puppen zijn alweer 6 weken en met dit heerlijke weer spelen ze de hele dag buiten. Ze zijn echt slim, wanneer het in de zon te warm wordt, dan zoeken ze uitzichzelf de schaduw op. Het is mooi om al wat verschil in karakters te zien en de komende weken zal het karaktertje zich verder ontwikkelen. De pups zijn steeds langer wakker. Na een half uurtje spelen slaat de vermoeiheid toe en gaan ze uit zichzelf slapen. 

   

   

   

   

   

 

 

Woensdag 1 mei 2019

Vandaag zijn de puppen alweer 7 weken, de tijd gaat zo verschrikkelijk snel. Het was een drukke bezoekweek, die begon met de dierenarts. De pups zijn nagekeken, hebben een chip gekregen en er is een titeronderzoek gedaan. De titeruitslag vertelt dat de pups door de antistoffen van Miloe nog beschermd zijn tegen de DHP ziektes. De chip is inmiddels gecontroleerd en doet het, de pups staan geregistreerd bij een databank. Veters van het bezoek zijn niet meer veilig, die zijn binnen de kortste tijd losgemaakt. De pups hebben het druk met spelen en van alles ontdekken. Helaas zijn veel binnenfoto's en andere foto's mislukt. Miloe zet met de opvoeding de puntjes op de i, de pups leren het 'mijn' en 'pak het maar'. Na verloop van tijd heeft Miloe het weer gezien en wil ze weg bij de pups. Ze bouwt zelf haar aanwezigheid bij de pups af en de pups missen haar afwezigheid niet.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

De portretfoto's

 

Roos-T.Roc, zwartbruine teef

 

Riska-Lara, zwarte teef

 

Reanna-Jacky, zwartbuine teef

 

Rintin-Bas, zwarte reu

 

Rory-Kobus, zwartbruine reu

 

 

Vrijdag 10 mei 2019

In de laatste week met de 5 pups aan de wandel geweest, het is een ondernemend stel. Ze waaieren in groepjes uit om op onderzoek te gaan en komen dan terug om te zien waar je blijft. Tijdens een wandeling komen ze de kuil tegen die gemaakt is door vriendelijke vriend Ringo en die kuil is een groot succes! De puppen zijn er echt aan toe om op eigen pootjes te gaan staan. Kobus en T-Roc vertrekken het laatst en hebben nog veel plezier met elkaar gehad.

   

   

   

   

   

   

Dag vrolijke, ondernemende en knuffel pupjes, een fantastisch leven in jullie (t)huis.

 

R-Nest Week 1-4 | R-Nest Week 5-8