P-Nest Week 5-8

 

Omhoog
P-Nest Week 1-4
P-Nest Week 5-8

 

 

Zaterdag 26 mei 2018

De hele dag staat de zon op de serre en omdat daarom de zonneschermen uit zijn, is het wat aan de donkere kant. Miloe is gestopt met melk geven en de pups respecteren dat. Miloe is graag in de nabijheid van haar pups en stapt steeds de ren in en uit om de pups te verzorgen. De puppen krijgen nu 5x per dag eten van mij, 3x kompleet vers vlees (KVV) en 2x een schaal melk, omdat ze het nog zo lekker vinden. In de ren staat nu ook een bak met water en die wordt (nog) niet omver getrokken. Wanneer de pups wakker zijn krijgen ze steeds meer interesse in hun omgeving en ze reageren op (nieuwe) geluiden.

   

   

   

   

 

Zaterdag 2 juni 2018

Zo zijn de pups net de werpkist uit en zo stappen ze buiten stoer rond. Ik stond aan zijkant stiekem foto's te nemen en hun neusje doen het ontzettend goed. Ze kregen opeens mijn lucht te pakken en de neusjes gingen omhoog om te peilen waar ik ben. Knappe pupjes, ik ben heel snel gevonden en ze kwamen aan gestormd. Overdag heeft Miloe geen zin meer om de hele tijd bij haar pups te zijn. Dat kan ook best saai zijn, want er wordt nog heel veel geslapen. In de nacht is Miloe gewoon in de ruimte bij haar pups en kan ze naar eigen inzicht een bezoek bij ze brengen. Door het vele bezoek zijn er vandaag geen portretfoto's genomen. 

   

   

   

   

 

Zaterdag 9 juni 2018

Op het grasveld bij de pupjes komt steeds meer speelgoed te staan. Ze hebben daar heerlijk de ruimte met zijn vijfjes. Opeens werd hun speelveld erg vol met pups, want de al grote pups van Jodie kwamen een kijkje nemen. Deze kleintjes waren daar niet van onder de indruk en de 11 pups liepen daar heerlijk samen rond. Omdat het net weer een warme dag was, heeft de tuinslang voor afkoeling gezorgd.

   

   

   

   

   

   

Vrijdag is de dierenarts geweest. De pups zijn onderzocht, hebben een chip gekregen en er is een titeronderzoek gedaan.

 

De portretfoto's

 

Pulka - Alex, zwarte reu

 

Perri - Ringo, grauwe reu

 

Pandu - Rover, zwartbruine reu

 

Puki - DeX, zwarte reu

 

Pongo, grauwe reu

 

 

19 juni 2018

In de laatste week dat alle pups van Miloe hier waren, zijn er wat uitstapjes op eigen terrein gemaakt. Het was steeds een nieuw avontuur. Er werd achter bomen gesnuffeld en een kuil bleek wel erg diep te zijn. De vijfling was die week met zijn zessen. Noor, een dochter van Jodie bleef een weekje langer. Al gauw werden de pups van Miloe ingewijd in meer ondeugendheden en speelden ze met elkaar.

   

   

   

   

DeX en Pongo zijn nu 8 weken en nog in de meute. De bazen van DeX zijn nog even met vakantie en het grauwe reutje Pongo houdt hem gezelschap.

   

 

P-Nest Week 1-4 | P-Nest Week 5-8