C-Nest 2021

 

Welkom bij v. Marjan's meute
Nieuws
Info over mezelf
Honden
C-Nest 2021
Pups

 

 

Zondag 11 juli 2021

Hoera, de drieling van Miloe en Kay is donderdag 8 juli geboren! In de voorbereiding naar de bevalling toe heeft een speeltje mogen helpen. Om 1 uur 's nachts werd de eerste pup geboren en na de derde pup ging Miloe slapen. Ik dacht dat eerst dat ze een pauze nam, maar het bleef stil. In de middag is voor de zekerheid een rontgenfoto genomen en Miloe bleek leeg te zijn. Het prachtige nestje bestaat uit 2 reutjes en 1 teefje. De kleur van de drieling is grauw-bruin. Met Miloe en de pupjes gaat het heel goed!

     

     

     

     

     

 

Zondag 18 juli 2021

Dik, dikker en dikst zijn de pups van Miloe, dus dat is fijn nieuws. Ze slapen, rollen zich om, slapen, eten en slapen verder. Miloe heeft het snel te warm bij de pups, ze hijgt heel wat af en neemt dan een afkoel periode op de koelere vloer. Behalve dat het goed gaat, valt er op dit moment verder niets te vertellen.

     

     

     

     

     

 

Zaterdag 24 juli 2021

De gewichtsgroei zit er goed in bij de pups en de ruimte onder de stangen wordt te krap. De stangen zijn daarom weggehaald en zo heeft Miloe ook meer ruimte om te liggen. De oogjes zijn nu open en de pups lijken hun behoefte al naast het kleed te willen doen. Tijdens de herinrichting met ook kranten erbij, slaapt de drieling gewoon door.

     

     

     

     

     

     

     

 

Zaterdag 31 juli 2021

Zit je lekker met de pups te kroelen, komt opeens Miloe er ook bij en natuurlijk met een speeltje. De aandacht van de pups is gelijk bij hun moeder, want die heeft hun eten bij zich. Ze proberen zelfs al zittend te drinken, maar Miloe blijft daarvoor niet lang genoeg staan. De pups kunnen met hun dikke lijfjes al rap achter hun moeder aan rennen. Miloe kijkt de ren na of alles netjes is, geeft de pups een lik en gaat dan liggen. Niet voor lang, want een ander plekje lijkt prettiger te liggen om de pups te voeden. De tandjes van de pups zijn aan het doorkomen. Miloe zal de binnenkort de melkgift gaan afbouwen, ze bepaalt zelf wanneer.

     

     

     

     

     

     

     

 
 
   
   
   
   
 
 
 
   
   
   
   
 
 

Welkom bij v. Marjan's meute | Nieuws | Info over mezelf | Honden | C-Nest 2021 | Pups